Leveransvillkor

Leveranser Inom Sverige

För order som vi mottagit betalning före klockan kl. 13.00 skickas från oss samma dag (gäller vardagar) och levereras inom 1-5 vardagar. Vi levererar produkterna som postpaket MyPack och Du får därmed full försäkring samt spårbart kollinummer på Din leverans. Observera att Postens liggetid är 14 dagar från det att paketet anländer till Ditt utlämningsställe. Det är upp till kunden att ange en giltig och korrekt leveransadress. Om bovete.se får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller ej hämtats ut är det upp till kunden att betala ny frakt. Bovete.se mailar till kunden på angiven e-postadress när vi får tillbaka paketet och meddelar men avvaktar svar från kunden. För postförskott som inte hämtas ut debiterar vi en avgift på 300 kr för att täcka de kostnader som uppstår för hantering och administration. Postens liggetid är 14 dagar från det att paketet anländer till Ditt utlämningsställe. För fakturor som kommer tillbaka debiterar vi våra fraktkostnader samt faktureringskostnader, för närvarande 150 kr.

MyPack levereras till ditt närmaste Postombud, t ex din lokala livsmedelsaffär, och du hämtar ut det på en tid som passar dig, efter att du blivit aviserad via SMS eller brev. Gäller försändelser upp till 20 kg. Du visar alltid din id-handling för att kunna hämta paketet.

 

Hempaket levereras hem till din dörr helgfri vardag mellan kl 17.00-21.00. När godset har anlänt till din hemort kontaktar Posten dig för bokning av utkörning. Därför är det viktigt att du fyller i det telefonnummer där Posten når dig dagtid. Gäller försändelser upp till 35 kg.

 Försenad leverans

Om vi inte kan skicka Din beställning inom 1-5 vardagar så meddelas Du via e-post. Om Du inte godkänner ny föreslagen leveranstid så har Du rätt att häva köpet utan någon kostnad.

Fraktkostnad Inom Sverige

Vår frakt är från 80 kr och då får Du snabb leverans, spårbart paketnummer och full försäkring på Din order om något skulle hända på vägen till Ditt utlämningsställe.